Hírek és vélemények Szadáról

MARGITABLOG

ÚJÉV – ÚJ BLOG

2016. január 01. - margitablog

A pezsgő, ropogós malacsült és a lencsefőzelék elfogyasztása után eleget teszek újévi fogadalmamnak és elindítom ezt a blogot, amely egy nagyon összetartó lakóközösségről, a Margitán élőkről, valamint Szadáról fog szólni. Hírek és vélemények várnak majd benneteket. Fontosnak tartom, hogy nyilvánosságot kapjon ez a településrész. Fontosnak tartom, hogy a hivatalos helyi médium mellett (2111 Szada) - amely néha nagyon szűkszavúan, hiányosan ad hírt jelentős eseményekről - legyen egy olyan független hang, amely lakóközösségünk híreit és véleményeit közvetíti. A blog nyitott lesz, várom az információval rendelkezőket, szívesen adok teret az érdekes, jobbítani akaró véleményeknek és a lakóközösségünket érintő híreknek.

 

Ez a blog színes szeretne lenni. Így éppúgy belefér egy-egy közösségi buliról való tudósítás (például 2015. december 20-án Kiss Gergő és családja egy nagyon jól sikerült karácsonyi lakóközösségi rendezvényt hozott össze. - Erről részletesebben később olvashattok) vagy komolyabb téma, mint a 2015. november 25-i közmeghallgatás, amely jelentősen érintette a Pazsaki utcát és az egész Margitát is, és amiről – finoman szólva is – nagyon visszafogottan tudósított a „2111 Szada” című havilap. Ezzel a témával is foglalkozom majd.

 

Nem fér bele azonban ebbe a blogba a pártpolitika, nem érdekel a pártok nyomulása. Itt csak mindenkit érintő közéleti, kulturális, sport és szabadidős témák lesznek. Mindenkit biztosíthatok, hogy ezen az oldalon pártpropagandát nem olvashattok.

 

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére, de csak arccal, névvel, ezért a kommenteket Facebook-profillal lehet csak megjeleníteni. A névtelen provokátorok és a gyalázkodók itt nem kívánatosak.

 

A MARGITABLOG ezennel elindult!

 

A blog e-mail címe: margitablog@indamail.hu  

 

A blog Facebook oldala: https://www.facebook.com/Margitablog/ 

 

Baricz Árpád

 

A bejegyzés trackback címe:

https://margitablog.blog.hu/api/trackback/id/tr118224112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása